Kermisattracties huren

JM Damen is de professional op het gebied van kermisattractie verhuur. Kermisattracties huren is bij JM Damen mogelijk voor feesten en partijen en natuurlijk ook voor grote kermissen. Wij leveren onze kermis attracties in heel Nederland en Belgiƫ!

Groot assortiment aan kermis attracties te huur

JM Damen is het gehele jaar door beschikbaar om u van informatie te voorzien over onze mogelijkheden voor de verhuur van kermisattracties.

Wij verhuren een groot scala aan kermis attracties; van schietsalons tot de nostalgische rups, van een kleine suikerspinnenkraam tot een complete prachtige klassieke zweefmolen. Lang verhaal kort, denk aan de nostalgische kermissen van vroeger en JM Damen heeft het in zijn assortiment!

Onze attracties voldoen altijd aan de eisen van de overheid en zijn vanzelfsprekend veilig in het gebruik. JM Damen draagt graag bij aan het plezier van bezoekers van uw feest of evenement!

Kermisattracties huren tegen scherpe tarieven!

Wij verhuren onze nostalgische kermis attracties tegen scherpen prijzen. Wij gaan altijd vooraf met u in gesprek en maken een offerte op maat zodat u weet waar u aan toe bent.

In verband met onze planning is het handig om ruim op tijd contact met ons op te nemen zodat u verzekerd bent van de beschikbaarheid van de kermisattracties die u op het oog heeft!

Maak gerust een vrijblijvende afspraak met ons, wij voorzien u graag van advies en vooral van kermisplezier!

kermisattracties huren | Draaimolen | Nostalgische kermis attractie verhuur | JM Damen | Zoelen