Rupsbaan

De Rupsbaan attractie is één van de klassiekers die JM Damen te bieden heeft. Generaties zijn ermee opgegroeid en onze klassieker is dan ook een echte klassieker, onze rupsbaan is ruim 90 jaar oud.

Uiteraard zijn er door de jaren heen de materialen en diverse onderdelen vervangen en gemoderniseerd maar we zijn altijd bij de klassieke uitstraling gebleven, perfect passend bij een echte nostalgische kermis! Hedendaags is onze rupsbaan versierd met de legendes uit het rock & roll tijdperk, Herman Brood, Ray Charles, Jimmy Hendrix, Michael Jackson sieren onze karretjes. Compleet met bekende deuntjes uit die mooie tijd gaat de rups de baan rond.

 

Nostalgische kermisattractie

Onze rupsbaan is een echte nostalgische kermisattractie waar al duizenden mensen met veel plezier een ritje in hebben gemaakt. In de tijd dat de attractie werd ontwikkeld was hij razend populair bij het publiek.

Het geluid terwijl de karretjes steeds sneller rondrijden en het moment waar de rups zijn naam aan te danken heeft; als het doek over de karretjes glijd. Het is dan ook logisch dat de rups vooral bij heimelijk verliefde stelletjes in trek was, je kunt op dat moment namelijk niet in de karretjes kijken terwijl de rups in volle vaart onder het doek ronddraait.

Een sfeerimpressie van onze rupsbaan

Een rupsbaan bij uw evenement of nostalgische kermis?

JM Damen verhuurt een groot scala aan diverse kermisattracties waaronder de rupsbaan. Heeft u interesse in het huren van onze nostalgische rupsbaan of één van onze andere nostalgische kermis attracties?

Neem gerust contact met ons op via de mail of bel naar 06-51199211 wij denken graag mee met uw evenement of kermis!

JM Damen verhuurt kermis attracties in heel Nederland én België!

Rupsbaan | Nostalgische kermis attractie verhuur | JM Damen | Zoelen