Kermis attractie verhuur

JM Damen is trots om al jaren actief te zijn in de kermis attractie verhuur branche! Een nostalgische kermis brengt het kind in iedereen weer naar boven. Iedereen weet het nog wel, vroeger met je ouders of later met je meisje of jongen heerlijk slenteren over de kermis. Fotoschieten in de schietsalon, een wild ritje in “de rups” en aansluitend een heerlijke suikerspin van de suikerspinnenkraam of toch een bezoekje aan de oliebollenkraam. Het is niet voor niets dat zelfs in deze tijden van virtueel en modern vermaak, de nostalgische kermissen nog altijd druk bezocht zijn. 

De sfeer van vroeger maar dan vandaag!

Kermis attractie verhuur voor uw nostalgische kermis in Nederland en België!

JM Damen verhuurt al jaren nostalgische kermis attracties in heel Nederland en België. Het is niet alleen ons beroep maar ook onze passie. Mensen een ouderwets stukje vermaak geven. Een plek waar u de tijd even vergeet en oude tijden laat herleven met uw dierbaren in één van onze attracties.

Onze kermis attracties, hoge kwaliteit en bovenal veilig

Een uitje naar de kermis hoort een gezellige maar bovenal een veilig dagje uit te zijn. JM Damen verhuurt daarom alleen kermis attracties die voldoen aan alle eisen van de wetgever. Uw veiligheid staat bij ons altijd voorop!

Nostalgische kermis attracties huren?

Dan bent u bij JM Damen aan het juiste adres! Neem eens een kijkje in ons grote assortiment van nostalgische kermis attracties. Heeft u vragen of wilt u gebruik maken van onze kermisattractie verhuur? Neem dan contact met ons op. We denken graag met u mee!

Zweefmolen verhuur | Nostalgische kermis attractie verhuur | JM Damen | Zoelen